Voorschoolse opvang
Naschoolse opvang
Flexibele opvang
Vakantieopvang

 

Opvangvormen

Kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang
Zoek je een kinderdagverblijf, peuteropvang of buitenschoolse opvang? Kiem biedt opvang op maat voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar. Bij Kiem kan je spelen, leren, ontdekken en groeien. In een vertrouwde omgeving en dicht bij huis. In Uden en Volkel hebben we op zeven locaties kinderopvang.

Kinderdagverblijf 0-4 jaar
Op een kinderdagverblijf van Kiem is iedere dag een fijne dag! Spelen, vrij bewegen, op schoot een flesje krijgen, kiekeboe-spelletjes, lekker slapen in een rustige kamer, speelgoed en materialen die de fantasie prikkelen, zingen, knutselen, vriendjes maken, veel buiten spelen en de wereld om je heen ontdekken.

We werken volgens de pedagogische visie van Emmi Pikler. En omdat we kleine groepen hebben met vaste, zorgzame pedagogisch medewerkers krijgt jouw kind veel persoonlijke, echte aandacht. Bij Kiem ontwikkelen kinderen zich op hun eigen unieke manier en in hun eigen tempo. Baby's, dreumesen en peuters voelen zich thuis op ons kinderdagverblijf.
Lees meer over het kinderdagverblijf

Peuteropvang 2-4 jaar
Kiem Peuteropvang (peuterspeelzaal) is voor peuters vanaf 2 jaar. Samen spelen, vriendjes maken, veel naar buiten, in de zandbak of klimmen en klauteren. Maar ook knutselen, met poppen en bouwblokken spelen, voorlezen en nog veel meer. Spelenderwijs leert jouw peuter nieuwe woordjes, omgaan met leeftijdgenootjes, wennen aan een groep en aan 'naar school gaan'. Peuteropvang kan al vanaf twee dagdelen per week.

Peuteropvang met VVE
Met Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) krijgen peuters extra ondersteuning bij hun ontwikkeling. Op een speelse manier en met allerlei leuke activiteiten leren peuters meer op het gebied van taal en sociale vaardigheden zodat de stap naar de basisschool gemakkelijker wordt. Op Kindcentrum Aventurijn, Kidion, Kindplein 't Centrum en de Vlonder werken we met dit vve-programma.
Lees meer over peuteropvang

Buitenschoolse opvang (BSO) 4-13 jaar
Lekker vrij zijn. Sporten of spelen met je vrienden, buiten en binnen. De dingen doen die jij leuk vindt. Samen bedenken we activiteiten, bijvoorbeeld buiten sporten, spelletjes, koken, techniek, gamen, of iets creatiefs. Wil je liever even niksen, of gewoon kletsen met je vriendinnen? Dat kan ook. Er is rust en ruimte voor iedereen. Wij zijn er vóór school, na school, op vrije dagen en in de vakanties, dan hebben we vakantieopvang met een speciaal vakantieprogramma. BSO is superleuk!
Lees meer over de buitenschoolse opvang


Kwaliteit in flexibele opvang

Kwaliteit vinden wij belangrijk. Daarom hebben we bij Kiem ook maatwerk in flexibele opvang. Samen kijken we welke opvang het beste past bij jouw vraag en werktijden.

Heb je vragen over onze opvangvormen?
Wil je meer informatie of een rondleiding?

Bel 0413-72 90 07

We staan je graag te woord

"Ze hebben het naar hun zin, als ik ze om half zes kom ophalen, zeggen ze 'je bent te vroeg, kom over een kwartier maar terug'."
Sjoerd, vader van Wicher en Liske