Bij Speelleerplein De Vlieger zijn we onszelf. Horen we bij elkaar. Is iedereen welkom. Ben jij uniek!

Speelleerplein De Vlieger

Welkom op Speelleerplein De Vlieger, Volkel
Speelleerplein De Vlieger bestaat uit een basisschool, kinderopvang en buitenschoolse opvang. Bij ons kunnen kinderen van 0 tot 13 jaar samen groeien en bloeien.

Opvangvormen, tijden en groepen.                                 
Opvang 0-2 jaar
We hebben één groep 'opvang 0-2 jaar'. We zijn geopend op alle weekdagen van 8.00 - 18.00 uur. Op woensdag en vrijdag is er ook de mogelijkheid om van 8.00 - 13.00 uur opvang af te nemen. Uitbreiding is mogelijk van 7.00 uur 's ochtends tot 18.30 uur 's avonds.
Opvang 2-4 jaar VVE
We hebben twee groepen peuteropvang. Op maandag t/m vrijdag van 8.30 -12.30 uur bieden we een VVE programma aan. Aan het einde van elke ochtend lunchen we met alle peuters. Het is mogelijk de peuteropvang uit te breiden naar de hele dag opvang, van 8.00 -18.00 uur. Uitbreiding is ook nog mogelijk van 7.00 - 18.30 uur.
De kinderen die een hele dag opvang afnemen, krijgen hetzelfde aanbod in dezelfde groep als de kinderen die alleen het ochtendprogramma afnemen. 
Binnen onze peutergroepen werken met de VVE methode Piramide (VVE staat voor Voor- en Vroegschoolse Educatie). Voor kinderen die extra (taal)ondersteuning nodig hebben is het mogelijk VVE aanbod af te nemen middels een indicatie vanuit het consultatiebureau. Minimale afname VVE is dan vier dagdelen per week.
BSO
We hebben drie groepen BSO en zijn iedere dag geopend vanaf einde schooltijd tot 18.00 uur. Uitbreiding is mogelijk tot 18.30 uur 's avonds.
VSO
Van 7.00-8.30 uur of van 7.30-8.30 uur. 

Wil je een keertje komen kijken? Je bent van harte welkom! Bel 0413-33 53 63 voor een afspraak of een rondleiding.

Welkom bij Speelleerplein De Vlieger
In de lucht dansen talloze kleurrijke creaties... Het zijn vliegers! De ene vliegt hoog, is klein en heeft een lange staart. De ander is wat lager, groot en heeft meer dan twintig kleuren. Elke vlieger heeft zijn eigen kenmerken en vliegt op eigen hoogte. Ondersteund door de wind en in verbinding met de vliegeraar is hij in beweging.

De vlieger staat ook symbool voor vrijheid en avontuur. Hoe de vlieger vliegt, staat vooraf niet vast. Alles is mogelijk. De vlieger ontdekt steeds nieuwe bewegingen, andere vliegers en andere hoogtes. Samen zorgen de vliegers voor een prachtig spel in de lucht.

Bij ons op Speelleerplein De Vlieger werkt het ook zo. Ieder kind mag zijn wie hij is en bewegen op zijn eigen manier. We ondersteunen de kinderen bij hun ontwikkeling, om steeds een stapje verder te komen. We ontdekken samen nieuwe avonturen en kansen. 

Meer informatie?

Kijk dan bij kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Bel 0413-33 53 63 voor een afspraak of een rondleiding

Contact

Speelleerplein De Vlieger
Hertstraat 4
5408 XL Volkel

Locatie coördinator
Ietje Hendrickx
Directeur Kindcentrum
Klaske van den Berg

 

0413-33 53 63

Email Speelleerplein De Vlieger
Schoolwebsite

Bekijk de locatie op Google Maps

Openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur. Op aanvraag is opvang vanaf 07.00 en tot 18.30 uur mogelijk.

Neem een kijkje

Buitenschoolse opvang
Peuteropvang
Kinderdagverblijf
Peuteropvang
Peuteropvang
Peuteropvang
Kinderdagverblijf
Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Kinderdagverblijf
Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Buitenschoolse opvang
Lida Zwaans: "Bijna alle kinderen uit Volkel komen naar de peuterspeelzaal, dat is voor ons een goed teken!"
Het leukst vind ik... Stef: "Spelen op het veldje en voetballen", Tomasz: "knutselen", Britt: "als er feestjes zijn".